WIJNGAARD OPENDAG. 

ZONDAG 20 september 2020.

Door het warme zonnige weer hangen er dit jaar veel druiven aan de stokken  in onze wijngaard aan de Dunsedijk 1-B te Esbeek. En ook al hebben we graag vogels om ons heen, we hebben toch een net over de ranken moeten hangen, om te zorgen dat er voldoende druiven overblijven om wijn van te maken. Want dat is uiteindelijk ieder jaar weer ons doel. Nog voor we gaan oogsten zetten wij de poort wijd open om u te ontvangen op de Open Wijngaard-Dag. Op zondag 20 september bent u welkom van 13:00 tot 17:00 uur.  

 

 

Misschien heeft u het al gehoord: WIJN & ZO gaat uitbreiden. Geen nieuwe vestiging erbij, maar versterking van ons team. Onze Pim zal zich voor WIJN&ZO bezig gaan houden met de in- en verkoop van zuivere, duurzame en vegan-wijnen. Het aanbod hierin wordt steeds interessanter en groter. Wij willen hier graag voor onze klanten een mooi assortiment in opbouwen. En dat betekent veel voorbereiding, proeven en selecteren. Heel fijn om dat niet alleen, maar samen te kunnen doen.

Wijnproeverij

Vrijdagavond 23 oktober 2020.

Wijn is helemaal hip en heerlijk. Er zijn veel soorten wijn, die allen unieke eigenschappen hebben. Welke je ook kiest en wanneer je die ook schenkt, het nodigt altijd uit om een lekker hapje bij te serveren. Vrijdagavond 23 oktober 2020 gaan we op zoek naar die speciale combinatie.
We serveren verschillende wijnen, met bijpassende hapjes in de huiskamer van Schuttershof in Esbeek. Een gezellige, informele maar vooral inspirerende avond.
Aanvang 19:30 uur. De huiskamer is vanaf 19:15 uur geopend. Deelname kost € 17,50 p.p. Graag vooraf aanmelden.

 

WijnZoMKFoto.03

­